Title Image
Начало  /  ВРЪЩАНЕ

За връщане на парична сума експресно с наложен платеж – можете да използвате хартиения формуляр за връщане във Вашата пратка и да я изпратите към нас или да попълните заявка за връщане тук и да изчакте отговора ни с данни за връщане.

Ако желаете връщане на сумата по банкова сметка – важи само с електронния формуляр тук, който гарантира коректно изписване на банковата Ви сметка.


Всички полета за задължителни. Ако оставите празно поле, формуляра няма да се изпълни. Номера на тов. Ви можете да намерите в sms-a от Спиди. Попълването на всички полета ни помога да Ви обслужим по-бързо.
Обърнете внимание, че обработваме формулярите от 08:00 – 10:00 ч. всеки делничен ден.

ФОРМУЛЯР ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА
  Без да задържаме Вашите средства. Бързо и точно.
  Нашата мисия е да бъдем коректни и максимално удобни за нашите клиенти.
  Прдлагаме 2 опции за връщане на парична сума:
  ★ Експресно възстановяване на паричната сума за 1 работен ден Връщаме парите Ви веднага с куриер – при връщане oт Вас към нас с наложен платеж. Можете да получите сумата на следващия ден във всеки офис на Спиди
  ★ Връщане на сума по банкова сметка – превода се осъществява от 10 до 14 работни дни
  При връщане по банкова сметка – срокът за връщане на паричната сума е 14 работни дни (необходимо ни е време за банковите преводи и изчакваме да се натрупат), затова препоръчваме връщане с наложен платеж, при който получавате ПАРИТЕ СИ на следващия ден от куриерската фирма.

  Имате следните опции при връщане:

  Замяна за друг модел / размер – връщате за Ваша сметка
  Издаване на ваучер за стойността – връщате за наша сметка
  Възстановяване на парична сума – връщате за Ваша сметка

  Важно при връщане на парична сума! Когато връщате пратка към нас с наложен платеж, моля отбележете при куриера опцията “позволявам плащане с карта”. Никога не забранявайте тази опция. Ние плащаме на куриера парите за всички върнати пратки с карта, а той към Вас с наложен платеж.
  Ако забраните тази опция, няма как да платим Вашата пратка и тя ще се върне в офиса на Спиди за уточнение.
  Всяка върната пратка към нас трябва да е с опция “преглед”. Без тази опция няма как да прегледаме артикула и да констатираме наличието на етикети и изрядния външен вид на артикула.

  Необходими и задължители документи за връщане на парична сума са: първичната оригинална товарителница (с която получихте) и бележката Пощенски паричен превод от Спиди (тя е със статут на касов бон). 0

  Само с тези документи можем да извършим коректна сторно операция по българското законодателство и те са ни нужни като основание за връщане на парична сума.

  Пратки без тези товарителници няма да бъдат приети, тъй като няма как да извършим сторно операция и нямаме основание за възстановяване на паричната сума.

  Връщането е за Ваша сметка с куриер по Ваш избор.

  Важно! Всички такси по връщане, транзакции, % от наложения платеж на Вашата пратка са за куриерската фирма, която сте избрали. Вие избирате с кой куриер да върнете и кой е най-изгоден за Вас. Ние препоръчваме да върнете към нас от офис Спиди с наложен платеж. AVIN не носи отговорност и не получава никаква част от комисиона, цените за доставка и % от наложения платеж на куриерските услуги при връщане. Моля, имайте предвид, че куриерът удържа около 1% от наложения платеж като такса транзакция която не е към AVIN. Това е такса за превод на наложен платеж. Също така Speedy имат такса от 1% при плащане с карта. Всяка транзакция от куриерите се таксува заради банковите такси и те я удържат от нас и от Вас при получаването и връщането на пратката. Всички тези разходи за Вас и за нас отиват при куриерската фирма като посредник на услугата.

  Можете да се възползвате от връщане в 14 дневен срок (пратката трябва да е получена при нас преди изтичане на 14 календарни дни).
  Връщането на паричната сума е само след коректно попълнен формуляр с всички данни и запазени документи: Пощенски паричен превод (който изпълнява ролята на касов бон) и първичната товарителница (с която получихте).
  Формулярът е задължителен, тъй като по закон ни е необходим официален документ удостоверяващ Вашето връщане.

  След изпращане на електронния формуляр, изчакайте да Ви върнем e-mail с код на замяната и точен адрес, на който да изпратите пратката.

  За Ваше удобство: Можете да върнете за наша сметка ако изберете опция “Издаване на ваучер”. С нея ние поемаме транспорта на артикула. Ваучерът е за стойността на артикула, който можете да ползвате по всяко време в рамките на 3 мес.

  Връщането е за сметка на клиента при опции: замяна за друг артикул или връщане на парична сума.

  Пратки без предварително попълнен формуляр НЯМА ДА БЪДАТ ПРИЕМАНИ, тъй като трябва да имаме официално удостоверение с желание за връщане. Същите се отделят и очакваме ВИЕ да се свържете с нас, за да уточните какво желаете.

  За контакт с отдел връщане и замяна:
  + 359 882 037 757
  Работно време на отдел връщане и замяна:
  понеделник – петък 08:30 – 10:30

  (моля, обърнете внимание на работното време на отдела, ако не получавате отговор, обърнете внимание дали не е събота или неделя или на часа, в който е изпратен формуляра. Колегите обработват формуляри всеки ден ДО 10:30 ч.)

  Заявете замяна онлайн чрез формуляра.

  Внимание – Вашата товарителница “паричен превод” е със статут на касов бон. За да заявите замяна трябва да пазите товарителницата ПАРИЧЕН ПРЕВОД, която да добавите в пратката, която искате да върнете. Пратки без товарителница “ПАРИЧЕН ПРЕВОД” няма да бъдат приети и ще бъдат върнати на куриера за уточнение, тъй като няма как да се извърши сторно операция.

  ВАЖНО! Моля, внимавайте за вярно изписване на Вашия e-mail за кореспонденция.

  При неточно изписан e-mail с грешна буква, точка и т.н няма да получите нашия e-mail с инструкции за връщане, замяна, ваучер или възстановяване на парична сума.

  АVIN boutique не носи отговорност при грешно въведен e-mail за кореспонденция.
  Ако не получите e-mail отговор на Вашия формуляр “Замяна” в рамките на 24 работни часа (без събота и неделя), моля, пишете ни отново или се свържете с нас на тел. 0882 03 77 57 | пон. – пет. | 08:30 – 10:00

  Моля, обърнете внимание, че събота и неделя са почивни дни за AVIN Online отдел.
  Всички Ваши формуляри и въпроси се обработват в първия работен ден. Формуляри замяна се обработват до 24 работни часа (3 работни дни).

  Необходимо ни е време за да обработим Вашата информация. Благодарим за търпението!

  Запознайте се с нашите условия за ВРЪЩАНЕ & ЗАМЯНА

  Внимание! При доставка куриерът ще предостави товарителница “пощенски паричен превод”, която е със статут на КАСОВ БОН. В случай, че желаете замяна, пазете товарителницата, която е Вашия касов бон

  за да важи опцията замяна / връщане трябва да пазите:
  * товарителницата пощенски паричен превод (която по закон е със статут на касов бон)

  Проверете e-mail-a, който посочвате за кореспонденция. Ако сте въвели грешен, няма как да се свържем с Вас.

   

  Имате следните опции за замяна:
  * издаване на електронен ваучер за стойността
  * заявка за връщане на парична сума
  * връщане поради дефект
  Внимание! Възможно е Вашият формуляр да попадне в папка “Spam”. Ако не получите отговор от нас до 24 работни часа (без събота и неделя), моля пишете ни отново или се свържете с нас по тел.

  Онлайн бутик AVIN Ви уведомява, че можете да замените (върнете) артикул в 14 дневен срок.
  За да е валидна тази опция, потребителят задължително трябва да попълни формуляра в ляво и да пази товарителницата, с която е получил пратката.

  Замени без попълнен формуляр не се приемат. Замени не се извършват по телефона, тъй като е необходимо да попълните всички данни и да изпратите към нас формуляра, който декларира Вашето желание за замяна.

  Онлайн бутик AVIN се задължава да обработи Вашия формуляр до 24 работни часа. На e-mail посочен от Вас ще получите точни насоки за връщане и адрес, на който да върнете артикула.
  Разходите по връщането са за сметка на клиента.

   

  Необходимо време за извършване на замяна / връщане на сума:
  *При замяна на артикул, получавате новия (различен артикул или различен размер) до 4  работни дни от връщането. След получаване на Вашият артикул в централата (ден 2-ри от изпращането) ние обработваме документите и Ви изпращаме новия артикул на следвашия ден (ден 3). А Вие го получавате на по-следващия ден, т.е. ден 4.

  Важи само за налични артикули. При неналичност на модел, доставката може да се забави. Нашите онлайн консултанти ще Ви уведомят за това.

  *При връщане на парична сума, онлайн бутик Авин възстановява сумата на артикула чрез куриер. Онлайн бутик Авин не възстановява транспортните разходи по първичното изпращане на артикула. В деня на получаване на артикула, консултантите от онлайн бутик Авин преглеждат артикула и заплащат сумата на куриера.
  Важно! При предаване на пратката Ви на куриера, попитайте кога ще Ви върне паричната сума.

  Потребителят е длъжен да изпрати до e-mail sales@avinonline.com информация за пратката – номер на товарителницата и дата, на която консултантите да я очакват.

  Артикул може да бъде подменен и в AVIN Sofia или AVIN Stara Zagora, само след предварително отбелязване на това желание във формуляра.

  В бутиците не предлагаме опцията “Връщане на парична сума”.
  За контакт с отдел връщане и замяна:
  + 359 882 037 757
  Работно време на отдел връщане и замяна:
  пон – пет
  08:30 – 10:30 ч.
  (моля, обърнете внимание на работното време на отдела, ако не получавате отговор, обърнете внимание дали не е събота или неделя или на часа, в който се свързвате с нас. Всички формуляри се обработват всеки делничен ден до 10:30 ч., ако попълните формуляра след този час е по-вероятно да получите отговор на следващия работен ден)