Title Image
Начало  /  ВРЪЩАНЕ

Без да задържаме Вашите средства. Бързо и точно.

Нашата мисия е да бъдем коректни и максимално удобни за нашите клиенти. Изплащаме парите веднага на куриер при връщане с НП.
Но ако желаете връщане по банкова сметка – срокът за връщане на паричната сума е 14 работни дни (необходимо ни е време за банковите преводи), затова препоръчваме връщане с наложен платеж, при който получавате ПАРИТЕ СИ на следващия ден от куриерската фирма.

 

Връщането на паричната сума е само след попълнен формуляр (по-долу), който е официален документ удостоверяващ Вашето връщане.

След като попълните формуляра трябва да изчакате e-mail с код на замяната и точен адрес за връщане. Моля, не пускайте пратката докато не получите e-mail с указанията ни.

Пратки без предварително попълен формуляр НЯМА ДА БЪДАТ ПРИЕМАНИ, тъй като трябва да имаме официално удостоверение с желание за връщане.

 

Заявете замяна онлайн чрез формуляра.

Внимание – Вашата товарителница “паричен превод” е със статут на касов бон. За да заявите замяна трябва да пазите товарителницата ПАРИЧЕН ПРЕВОД, която да добавите в пратката, която искате да върнете. Пратки без товарителница “ПАРИЧЕН ПРЕВОД” няма да бъдат приети и ще бъдат върнати на куриера за уточнение, тъй като няма как да се извърши сторно операция.

 

Попълнете формуляра онлайн.

ВАЖНО! Моля, внимавайте за вярно изписване на Вашия e-mail за кореспонденция.

При неточно изписан e-mail с грешна буква, точка и т.н няма да получите нашия e-mail с инструкции за връщане, замяна, ваучер или възстановяване на парична сума.

АVIN boutique не носи отговорност при грешно въведен e-mail за кореспонденция.
Ако не получите e-mail отговор на Вашия формуляр “Замяна” в рамките на 24 работни часа (без събота и неделя), моля, пишете ни отново или се свържете с нас на тел. 0882 03 77 57 | пон. – пет. | 10:00 – 13:30

Моля, обърнете внимание, че събота и неделя са почивни дни за AVIN Online отдел.
Всички Ваши формуляри и въпроси се обработват в първия работен ден. Формуляри замяна се обработват до 24 работни часа (3 работни дни).

Необходимо ни е време за да обработим Вашата информация. Благодарим за търпението!

ФОРМУЛЯР ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА  За Ваше удобство: Връщането е за сметка на клиента при опции: замяна за друг артикул и връщане на парична сума. Ако желаете ваучер за стойността, който можете да ползвате по всяко време в рамките на 3 мес. (а след e-mail и за по-дълъг период) – връщането е за наша сметка и поемаме транспорта на артикула.

  Запознайте се с нашите условия за ВРЪЩАНЕ & ЗАМЯНА

  Внимание! При доставка куриерът ще предостави товарителница “пощенски паричен превод”, която е със статут на КАСОВ БОН. В случай, че желаете замяна, пазете товарителницата, която е Вашия касов бон

  за да важи опцията замяна / връщане трябва да пазите:
  * товарителницата пощенски паричен превод (която по закон е със статут на касов бон)

  Проверете e-mail-a, който посочвате за кореспонденция. Ако сте въвели грешен, няма как да се свържем с Вас.

   

  Имате следните опции за замяна:
  * издаване на електронен ваучер за стойността
  * заявка за връщане на парична сума
  * връщане поради дефект
  Внимание! Възможно е Вашият формуляр да попадне в папка “Spam”. Ако не получите отговор от нас до 24 работни часа (без събота и неделя), моля пишете ни отново или се свържете с нас по тел.

  Онлайн бутик AVIN Ви уведомява, че можете да замените (върнете) артикул в 14 дневен срок.
  За да е валидна тази опция, потребителят задължително трябва да попълни формуляра в ляво и да пази товарителницата, с която е получил пратката.

  Замени без попълнен формуляр не се приемат. Замени не се извършват по телефона, тъй като е необходимо да попълните всички данни и да изпратите към нас формуляра, който декларира Вашето желание за замяна.

  Онлайн бутик AVIN се задължава да обработи Вашия формуляр до 24 работни часа. На e-mail посочен от Вас ще получите точни насоки за връщане и адрес, на който да върнете артикула.
  Разходите по връщането са за сметка на клиента.

   

  Необходимо време за извършване на замяна / връщане на сума:
  *При замяна на артикул, получавате новия (различен артикул или различен размер) до 4  работни дни от връщането. След получаване на Вашият артикул в централата (ден 2-ри от изпращането) ние обработваме документите и Ви изпращаме новия артикул на следвашия ден (ден 3). А Вие го получавате на по-следващия ден, т.е. ден 4.

  Важи само за налични артикули. При неналичност на модел, доставката може да се забави. Нашите онлайн консултанти ще Ви уведомят за това.

  *При връщане на парична сума, онлайн бутик Авин възстановява сумата на артикула чрез куриер. Онлайн бутик Авин не възстановява транспортните разходи по първичното изпращане на артикула. Връщането на парична сума се извършва на същия принцип като получаването на артикула – чрез наложен платеж. Изпращате артикула с наложен платеж към адрес, предварително посочен от нас в e-mail. Задължително посочвате “с опция преглед”, за да идентифицираме артикула. В деня на получаване на артикула, консултантите от онлайн бутик Авин преглеждат артикула и заплащат сумата на куриера.

  Куриерът връща сумата при Вас съгласно графика на куриерската фирма (обикновено до два дни куриерът ще Ви потърси на адреса, от който е взел пратката).
  Важно! При предаване на пратката Ви на куриера, попитайте кога ще Ви върне паричната сума.

  Потребителят е длъжен да изпрати до e-mail sales@avinonline.com информация за пратката – номер на товарителницата и дата, на която консултантите да я очакват.

  Артикул може да бъде подменен и в AVIN Sofia или AVIN Stara Zagora, само след предварително отбелязване на това желание във формуляра.

  В бутиците не предлагаме опцията “Връщане на парична сума”.

   

  За контакт с отдел връщане и замяна:
  + 359 882 037 757
  Работно време на отдел връщане и замяна:
  пон – пет
  08:30 – 14:30 ч.
  (моля, обърнете внимание на работното време на отдела, ако не получавате отговор, обърнете внимание дали не е събота или неделя или на часа, в който се свързвате с нас)