Title Image
Начало  /  Количка

ДОСТАВКА

Доставка до офис Speedy: 5.59лв.
Доставка до адрес от понеделник до петък: 6.99 лв.
Доставка за събота до офис 5.59 лв.

Ако имате непотърсена пратка от нас, Вашата поръчка автоматично се блокира и няма да можем да я изпратим. Ще бъде със статус “провалена” автиматично.
Ако нямате възможност да вземете пратка Ви молим най-любезно да не финализирайте поръчката, за да не се блокира IP адреса Ви в AVIN.

Вашата количка е празна.

Why not return to our amazing shop and start filling it with products. Just click on the button below to instantly get back to the shop page. Oh, and while you are there, check out all of our mind-blowing discounts.

Към магазина

Доставка

Нашата мисия – доставяме изключително модно преживяване максимално бързо.
Всички модели са реално налични в нашия онлайн отдел и за това са с експресна или бърза доставка.
Не обичаме да чакате и да обещаваме нещо, което не можем да изпълним.
Не обявяваме артикули, които не можем да доставим за Вас до 1-2 дни. Следваме нашата философия – жените не бива да чакат за своята перфектна визия.
Много от моделите са SOLD, понеже се изчерпват бързо.
Но ние не обявяваме ново издание, дори да се изработва към момента, докато не сме сигурни, че можем да доставим за 1-2 дни.
Някои последни бройки са обявени от бутик, но това е описано в срока на доставка на съответния артикул и консултантите ни ще Ви уведомят за евентуален по-дълъг срок на доставка.
Moжете да се абонирате са всеки изчерпан модел, като сайта автоматично ще Ви извести чрез e-mail когато получим отново желания от Вас размер.

Плащане

Плащате само с наложен платеж (Пощенски паричен превод)
(сайтът ни е интегриран със Спиди, където този вид плащане се води Пощенски паричен превод. Всъщност е вид Наложен платеж с по-различно наименование). Бележката Пощенски паричен превод, издадена от Спиди е Вашия касов бон по българското законодателство.

SOLD, a аз виждам наличност във Facebook, Instagram

Използваме социалните мрежи, за да Ви уведомим какво ново получаваме на момента. Te нямат опция за отброяване и следене на наличност.
Но често получваме запитвания “Защо свърши?”, “Линкът дава, че няма наличност?”, “Защо обявявате нещо, което нямате?”. Много често се случва да не обърнете внимание на датата на поста. Facebook може да Ви покаже публикация от преди 2 дни или преди 5 часа. Съвсем нормално е наличността за този период да се промени. Ако в сайта ни дава, че артикулът или размерът е изчерпан, това е точно така, тъй като системата е автоматична и отброява наличностите.
Много често виждате пост от нашите файсбук страници на бутиците Avin Sofia, Avin Stz.. Това са страниците на физическите ни бутиците и тяхната цел е информативна – да увдомят клиентите, които ги посещават и следват какво ново има в обекта на място. Съвсем нормално е тяхната наличност да е различна от тази онлайн. Все пак бутиците ни не изпращат пратки и не са онлайн отдел, който преглежда, създава пратки и опакова артикули. Те се намират в търговки обекти, които са на съвсем различна локация от AVIN онлайн отдел.
Идеята на страниците е уведомителна, за дамите, които желаят да посетят съответния обект. И за съжаление няма как винаги да изтегляме тяхната наличност, понеже ще останат без такава:) А има дами, които също са отделили от времето си за shopping на място.

Мога ли да платя с карта

За нас Вашата безопасност при пазаруване е на първо място.
Ние сме решили да Ви осигурим надеждно плащане с дебитна/кредитна карта, като не въвеждате лични данни в сайта ни, а плащате директно на куриера. Ако желаете да платите с карта, поискайте виртуалния ПОС терминал на куриера на Спиди когато Ви посети на място.

Връщане

Ние не задържаме Вашите средства.
Връщаме Вашите пари с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ към Вас по куриер на Спиди. Можете без обяснения да върнете Вашата пратка, но първо попълнете онлайн формуляра тук.
Ако желаете да върнем парите Ви по банка, то това се случва до 14 работни дни. За това препоръваме връщане с наложен платеж, за да получите парите си на следващия ден във всеки офис на Спиди в страната.
Той е официален документ заявяващ желанието Ви за връщане. Ще получите указания и адрес за връщане на e-mail.

Пратката трябва да е при нас преди 14 календарни дни.

Преглед и тест на всяка пратка

Всяка пратка е с преглед. Можете да я откажете след преглед. “Тест” също е активиран към всяка пратка по подразбиране, за да пробвате, но не винаги куриерите на Спиди желаят да предоставят тази опция.
Не всеки куриер може да изчака, а понякога в офиса на куриера няма пробна. Това не бива да Ви притеснява – можете без обяснения да върнете Вашата пратка, след като спокойно попълните онлайн формуляра тук. Той е официален документ заявяващ желанието Ви за връщане.

Защо толкова артикули са SOLD

Toва е вечният въпрос към дизайнерите на AVIN. Най-лесния и верен отговор е – “Защото наистина се изчерпват много бързо”.
Но ако Ви интересува в дълбочина има няколко основни момента.
1. Ние не обявяваме насъществуващи количества. Да, точно така! Не искаме да входирате поръчка и неоснователно да чакате със седмици преиздаването на модел. Обяваваме артикулите само когато реално са налични в нашия онлайн отдел и можем да доставим на следващия ден.
2. Ние имаме реални бутици в цялата страна, в които всеки модел се пробва в реална среда. Доста от моделите ни се изчерпват много бързо в бутиците, което намаля наличността на сайта. Когато моделът е неустоим на живо, няма как да не свърши бързо. Но това е и нашата тайна – ние имаме постоянен feedback от реални клиенти. Това гарантира качеството на моделите ни – те се харесват еднакво добре на живо и онлайн.
3. Моделите са бутикови. Не, категорично не търсим “армия” от клиенти. За нас всяка дама има своята индивидуалност и нашата философия е тя да бъде подчертана, а не унифицирана. Никак не е приятно дамата до Вас на изискан коктейл да има Вашата дреха и да се окажете част от армията на “еднаквите”. Подчертаваме индивидуалността и търсим различното. За да сте истински желана – трябва винаги да сте различна.
AVIN е бранд, който не подражава, който създава първи тенденциите – защото нашите клиенти не правят компромис с начина по който изглеждат
4. В AVIN всеки ден е много динамично. Съвсем възможно е един модел да е изчерпан, а след часове да получим отново. Нашите консултанти няма как да знаят, във всяка секунда, какво ще получат отново. Затова можете да се абонирате за всеки изчерпан модел, като сайта ни автоматично ще Ви извести чрез e-mail когато получим отново желания от Вас размер.
Съвсем възможно е артикул който в 14:00 ч е изчерпан да бъде наличен отново на следващия ден или след седмица. И това е удобна функция, която avinonline.com предлага.

Мога ли да върна артикул в бутик

За артикул закупен онлайн – Можете да извършите замяна за друг размер или друг артикул в бутик (като предварително уговорите това с онлайн отдела ни – от понеделник до петък)

За артикул закупен онлайн не съществува възможност за връщане на парична сума в бутик. Парична сума се възстановява само с връщане с куриер до онлайн отдела ни.

За артикул закупен от бутик – погрешно схващане е, че всяка покупка подлежи на връщане в 14 дневен срок. Това е така само за поръчките онлайн (покупка от разстояние) при неупотребен артикул при които няма как да се запознаете със спецификите на артикула.
Всяка покупка от бутик не може да бъде върната и да бъде възстановена паричната сума, тъй като по закон се предполага, че когато сте в обекта се запознавате със спецификите на модела, разглеждате пред консултанта за дефекти и взмате информирано решение на място. По закон – Компаниите нямат ангажимент да възстановяват парична сума за артикул закупен от физически магазини (това е въпрос на търговска практика и вътрешни правила на всяка компания).
Също така при закупуване на артикул в обект Ви каним да огледате артикула преди плащане (понякога някои клиенти не ни уведомяват за лека деформация причинена от бижута при проба и ние не виждаме това). Артикул който е напуснал търговския обект не подлежи на последваща рекламация, тъй като няма как да определим кога се е случила.

Поддръжка

Ние работим само с материи от най-дорите фабрики в Италия.
Във всяка дреха използваме дизайнерски копчета и елементи от най-висок клас.
Обичайте Вашите AVIN модни находки както ние сме вложили любов и внимание в тях.

Следете за правилна поддръжка, която е изписана на вътрешния етикет спрямо спецификата на всяка материя. Внимавайте с чантите за рамо – често забелязваме завалване в областта на хълока и рамото. Ако материята е некачествена тя няма да се дефектира в определени зони. Често бижута и чанти дефектират само част от любимите ни дрехи.
Скритите ципове са много нежни. Ние работим с най-качествените световни производители на ципове. Но скритите ципове освен красиви, изискват внимание. Изкуствената кожа има срок –  тя е създадена от слепване на две материи и при дълго третиране, а понякога и само от сгъване в гардероба е възможно да се напука.  Вероятно сте забелязали, че дори скъпи чанти, холни гарнитури и др.се напукват в определен момент. Това не зависи от качеството на кожата – видимо е първо качество. Все още няма пряко обяснение от повечето фабрики защо в някакъв момент изк. кожа се отлепва и напуква. Но тя не е вечна и е хубаво да сте запознати с това.
Хубавата, качествена вълна се завалва –  да, това не е дефект, а ест. функция на влакното. Не е приятно поради незапознатост да опрделяме качество на материя, при положение, че точно тази специфика показва високия процент ест. произход на материята. Ако не желаете някои материи да се завалват, избирайте по-висок процент полиестер. Ние имаме огромно разнообразие от материи, единствено от Италия.

Бъдете информирани, за да носите всички модни придобивки с добро настроение.