OUR STORY

Повече от 18 години изключително успешният brand AVIN утвърди статута си на синоним на стил и вкус, с богата история в областта на модата и дизайна. AVIN е незабравимо shopping преживяване – един от най-предпочитаните български лейбъли сред популярните лица в България. Единствен български бранд в 3 поредни сезона на X Factor като гардероб на най-талантливите участници и част от стайлинга на журито в “Гласът на България”.
Моделите на бранда можете да видите не само като част от гардероба на едни от най-стилните дами в България, но и в прайм тайм предавания по Нова тв като “На кафе”, Централна емисия време с Лора Георгиева по Нова тв, във финалите на “Гласът на Бълария”, в предаването “Неделни нюанси” по БНТ със Симона Пейчева и “Отблизо” с Мира Добрева по БНТ1.

AVIN е организатор на първия по рода си конкурс “Млад дизайнер” който даде шанс на съвсем нови открития в областта на модния дизайн. Участник в Златна игла, Fashion Weeks и десетки други специални събития – AVIN е синоним на престиж и традиция.

С всяка Ваша модна находка от AVIN Вие държите в ръцете си бутикова, лимитирана история създадена от истински специалисти в областта на дизайна и конструирането.