Категории с падащо меню

ЗАМЯНА

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ за Вашите замени.

Във връзка с ПОЧИВНИТЕ ДНИ, AVIN Online отдел няма да работи
на 30 и 31.12.2017 г. и 01 и 02.01.2018 г. и в тези дни няма да получите
отговор на Вашите формуляри ЗАМЯНА.

Всички формуляри ЗАМЯНА от почивните дни ще се обработват на 03.01.2018 г. и
ще получите отговор с адрес за връщане на 04.01.2018 г.
 
Телефоните на консултантите в онлайн отдела също няма да отговарят. Можете да се свържете с отдел замени на тел. +359 882 03 77 57 след 03.01.2018 г.
Моля, не изпращайте пратки през почивните дни. Изчакайте да получите e-mail с код за замяна и адрес за връщане след 04.01.2018 г.

Благодарим за търпението и Ви пожелаваме Весело посрещане на 2018 г.Заявете замяна онлайн чрез формуляра.

ВАЖНО! Моля, внимавайте за вярно изписване на Вашия e-mail за кореспонденция.

При неточно изписан e-mail с грешна буква, точка и т.н няма да получите нашия e-mail с инструкции за връщане, замяна, ваучер или възстановяване на парична сума.

АVIN boutique не носи отговорност при грешно въведен e-mail за кореспонденция.
Ако не получите e-mail отговор на Вашия формуляр "Замяна" в рамките на 24 работни часа (без събота и неделя), моля, пишете ни отново или се свържете с нас на тел. 0882 03 77 57 | пон. - пет. | 10:00 - 13:30

Моля, обърнете внимание, че събота и неделя са почивни дни за AVIN Online отдел.
Всички Ваши формуляри и въпроси се обработват в първия работен ден. Формуляри замяна се обработват до 24 работни часа (3 работни дни). Необходимо ни е време за да обработим Вашата информация. Благодарим за търпението!

ЗАМЯНА / ВРЪЩАНЕ

за да важи опцията замяна / връщане трябва да пазите:
* касовия бон (закрепен е на торбата AVIN)

* товарителницата (за да попълните по-лесно данните от нея)

Моля, попълнете формуляра с всички данни коректно. Изключително важно е да попълните точен ден като дата, в който сте направили поръчката, за да обработим Вашия формуляр по-бързо. Проверете e-mail-a, който посочвате за кореспонденция. Ако сте въвели грешен, няма как да се свържем с Вас.

 

Имате следните опции за замяна:
* издаване на електронен ваучер за стойността
* заявка за връщане на парична сума
* връщане поради дефект

 
Внимание! Възможно е Вашият формуляр да попадне в папка "Spam". Ако не получите отговор от нас до 24 работни часа (без събота и неделя), моля пишете ни отново или се свържете с нас по тел.
 
 

Онлайн бутик AVIN Ви уведомява, че можете да замените (върнете) артикул в 14 дневен срок.
За да е валидна тази опция, потребителят задължително трябва да попълни формуляра в ляво и да пази товарителницата, с която е получил пратката.

Замени без попълнен формуляр не се приемат. Замени не се извършват по телефона, тъй като е необходимо да попълните всички данни и да изпратите към нас формуляра, който декларира Вашето желание за замяна.

Онлайн бутик AVIN се задължава да обработи Вашия формуляр до 24 работни часа. На e-mail посочен от Вас ще получите точни насоки за връщане и адрес, на който да върнете артикула.
Разходите по връщането са за сметка на клиента.

 

Необходимо време за извършване на замяна / връщане на сума:
*При замяна на артикул, получавате новия (различен артикул или различен размер) до 4  работни дни от връщането. След получаване на Вашият артикул в централата (ден 2-ри от изпращането) ние обработваме документите и Ви изпращаме новия артикул на следвашия ден (ден 3). А Вие го получавате на по-следващия ден, т.е. ден 4.

Важи само за налични артикули. При неналичност на модел, доставката може да се забави. Нашите онлайн консултанти ще Ви уведомят за това.


*При връщане на парична сума, онлайн бутик Авин възстановява сумата на артикула чрез куриер. Онлайн бутик Авин не възстановява транспортните разходи по първичното изпращане на артикула. Връщането на парична сума се извършва на същия принцип като получаването на артикула - чрез наложен платеж. Изпращате артикула с наложен платеж към адрес, предварително посочен от нас в e-mail. Задължително посочвате "с опция преглед", за да идентифицираме артикула. В деня на получаване на артикула, консултантите от онлайн бутик Авин преглеждат артикула и заплащат сумата на куриера.

Куриерът връща сумата при Вас съгласно графика на куриерската фирма (обикновено до два дни куриерът ще Ви потърси на адреса, от който е взел пратката). 
Важно! При предаване на пратката Ви на куриера, попитайте кога ще Ви върне паричната сума.

Потребителят е длъжен да изпрати до e-mail sales@avinonline.com информация за пратката - номер на товарителницата и дата, на която консултантите да я очакват.

Артикул може да бъде подменен и в AVIN Sofia или AVIN Stara Zagora, само след предварително отбелязване на това желание във формуляра.
В бутиците не предлагаме опцията "Връщане на парична сума".

 

За контакт с отдел връщане и замяна:
+ 359 885 744 740
+ 359 882 037 757

 

Работно време:

пон - пет

10:30 - 13:30 ч.
(моля, обърнете внимание на работното време на отдела, ако не получавате отговор, обърнете внимание дали не е събота или неделя или на часа, в който се свързвате с нас)